Reparatie/ onderhoud

Reparatie

Machine kapot?

Wat vervelend!

✔ Wij halen uw machine binnen 24 uur op locatie bij u op
✔ Zorgen direct voor een vervangende machine ( indien voorradig )
✔ Prijsopgave van de te verwachten reparatie
✔ Na uw toestemming start de reparatie
✔ De machine wordt uitgebreid getest
✔ U krijgt een melding als uw machine weer gereed is om aan het werk te gaan

Is uw machine niet meer te repareren of zijn de kosten hiervoor relatief te hoog? Wanneer u bij ons een nieuwe machine koopt, laten we uiteraard de kosten voor de machine die u van ons geleend heeft vervallen.

Meld hier je reparatie aan

 

Onderhoud

Zoals u merkt na het bekijken van onze site, zijn wij een service verlenend bedrijf. Wij doen er alles aan om U, onze klant te ontzorgen.

Wij kunnen uw machine ook keuren, een professionele gebruiker met personeel is verplicht om zijn machine jaarlijks een veiligheids keuring te laten ondergaan. Ook de verplicht NEN 3140 keuring voor elektrisch gereedschap kunnen wij voor u uitvoeren. De keuringsformulieren krijgt u digitaal aangeleverd, dit scheelt een hoop papier. Ook wordt de gekeurde machine voorzien van een keurings sticker waarop de datum van volgende staat. Meer lezen over NEN 3140 keuren.

De meeste machines worden in onze werkplaats onderhouden, kunt u de machine niet zelf brengen of is hij te groot, dan kunnen wij de machine bij ophalen met onze transport service. Wij zorgen ervoor dat uw machine in onze werkplaats komt en nadat het onderhoud is uitgevoerd, brengen wij hem weer netjes retour.

In onze machine database houden wij voor u wanneer uw machine voor het laatst onderhoud heeft gehad. Ook de werkzaamheden die uitgevoerd zijn worden vastgelegd. Na de onderhoudsbeurt wordt uw machine voorzien van een onderhouds sticker, hierdoor kunt u zelf bijhouden wanneer uw machine weer onderhoud nodig heeft.

Meer lezen over onderhoud aan reinigingsmachines