Karcher dealer Professional

Meiburg Reinigingsmachines is al sinds vele jaren de Karcher dealer Professional voor Wijchen, Nijmegen, Oss en omliggende plaatsen. Het Karcher dealer schap houd in dat wij alle Karcher Professional machines mogen verkopen.

 

logo karcher dealer professional

 

Doordat wij continue door Karcher getraind worden kunnen wij u goed adviseren welke machine het best past bij uw schoonmaak vraagstuk. Door de machines zelf gebruikt te hebben en veel weten over de te gebruiken reinigingsmiddelen kunnen  wij u voorzien van het juiste advies.

Als Karcher dealer Professional zijn wij ook helemaal thuis in de afdeling floorcare, de veegmachines en schrobzuigmachines kennen geen geheimen meer voor ons. Natuurlijk is het mogelijk om een machine zelf te kunnen testen tijdens een demo, deze wordt meestal verzorgd met meerdere machines zodat u zelf kunt ervaren welke machine bij u past.

Zo zijn er bij Meiburg Reiningsmachines ook mogelijkheden om machine voor korte tijd te huren en voor lange termijn te leasen, Dit kan ook inclusief een onderhoudscontract. Wisselt het aanbod van werk bij erg zelfs dan kunt u een beroep op ons doen om uw vloot van machine tijdelijk uit te breiden.

Doordat wij ook Karcher Professional Service dealer zijn mogen wij ook alle machines uit het Karcher pakket onderhouden. Doordat onze medewerkers door Karcher getraind worden op techniek en service kunnen wij uw machines in topconditie houden.

Door ons Karcher Professional dealer schap kunnen wij u goed adviseren over onderhoudskosten aan uw machines en of het economisch beter is een bepaalde machine te gaan vervangen. In onze werkplaats wordt gebruikt gemaakt van alleen Karcher goedgekeurde onderdelen zodat de levensduur van uw machine verlengd wordt.

In onze werkplaats kunt u natuurlijk ook met alle andere merken en modellen reinigingsmachines terecht. Doordat onze service monteurs veel ervaring hebben in het onderhouden en repareren diverse merken machines kunnen wij u hier ook goed in adviseren. Doordat wij in contact staan met diverse leveranciers van andere merken machines kunnen wij u ook voorzien van de benodigde onderdelen.

Bent u op zoek naar een goede en betaalbare reinigingsoplossing klop dan eerst even aan bij uw Karcher dealer Professional Meiburg Reinigingsmachines in Wijchen.