Over Meiburg

Over Meiburg

Meiburg Reinigingsmachines is een servicegericht bedrijf dat (onderdelen van) reinigingsmachines levert, onderhoudt en repareert. Meiburg Reinigingsmachines is ontstaan uit Meiburg Tuin- en Parkmachines, een bedrijf met meer dan tien jaar ervaring. De stap naar reinigingsmachines was logisch, gezien de aanwezige kennis en ervaring, de eigen werkplaats en de behoeften van (potentiële) klanten.

Ondernemerschap

Leo en Dillian Meiburg zijn de eigenaren van beide bedrijven. Zij hebben een agrarische achtergrond en het ondernemerschap zit hen in het bloed. Ze twijfelden dan ook geen moment toen ze in 2004 het bedrijf in tuin- en parkmachines konden overnemen. Ze verhuisden vanuit het westen naar Wijchen en creëerden een gespecialiseerd, klantgericht bedrijf met een eigen werkplaats.

Betrokken

Bij Meiburg Reinigingsmachines kunt u altijd terecht: of het nu gaat om een reparatie, een nieuwe machine of een andere vraag. Als er een probleem is, wordt dat snel opgelost. Het contact met onze klanten is persoonlijk en laagdrempelig. We kennen de behoeften van onze klanten en bouwen langdurige relaties met hen op.

Bovendien zijn we maatschappelijk betrokken. We steunen diverse lokale initiatieven en we vinden de ontwikkeling van ons personeel belangrijk. Onze medewerkers worden regelmatig getraind en bijgeschoold.

Onze mensen

Leo Meiburg
is uw aanspreekpunt bij aanschaf van een nieuwe of gebruikte machine. Leo is veel onderweg naar onze klanten toe. Ook voor advies bij u thuis kunt u een beroep op hem doen.
Leo Meiburg

Dillian Meiburg
is de eerste persoon die u treft als u aan de zaak komt. Heeft u vragen over onze machines in de showroom of zoekt u een bepaald onderdeel dan kan Dillian u verder helpen. Natuurlijk verzorgt ze ook de complete administratie.
Dillian Meiburg

Maurice Meiburg
is onze automower specialist. Hij komt graag bij u langs voor een passend advies. Ook voor andere tuinmachines geeft hij graag advies.
Maurice Meiburg

Leo van Kruijsbergen
is onze chef werkplaats. Leo stuurt binnen ons bedrijf de werkplaats en het magazijn aan. Hij is het aanspreekpunt als u technische vragen heeft of een afspraak voor uw machine wilt maken.
Leo van Kruijsbergen

Pierre Wilkens
is onze 2-takt en automower specialist. Hij repareert en onderhoudt deze machines in onze werkplaats. Pierre zorgt met grote regelmaat voor een vrolijke noot binnen ons bedrijf.
Pierre_7199LR

Stijn Nooijen
Stijn is onze allround monteur die naast zijn werk ook nog een BBL opleiding volgt. Zijn specialiteit is zitmaaiers en loopmaaiers repareren en onderhouden.
Stijn Nooijen

Jeroen Stoffels
is onze allround monteur. Hij is voornamelijk werkzaam in de grotere machines.
Jeroen Stoffels

Lude Boukema
is allround monteur, alleen zijn hart ligt bij de tweetakt machines.
Lude Boukema

Stagelopen/ BBL bij Meiburg
Werken en/of leren in de techniek?
Altijd al monteur willen worden?
Neem dan contact met ons op!

Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? ( Bel ons dan voor een afspraak ). Wij vertellen u graag meer.

Met vriendelijke groet,

Leo en Dillian Meiburg

Team Meiburg Reinigingsmachines