Onderhoud aan reinigingsmachines

Onderhoud aan reinigingsmachines is heel belangrijk. Door regelmatig onderhoud uit te voeren aan uw Reinigingsmachines verlengt u de levensduur van de machine en voorkomt dat u zich irriteert aan een defecte machine of een klus die u niet kunt opleveren.

onderhoud aan reinigingsmachines

Preventief onderhoud

Meiburg Reinigingsmachines is uw partner als het gaat om preventief onderhoud aan reinigingsmachines. Onze monteurs zijn speciaal opgeleid om uw machine te onderhouden volgens fabrieks specificaties. Preventief onderhoud zorgt ervoor dat uw machine goed werkend is als u dat nodig heeft. Bij een preventieve onderhoudsbeurt worden alle vitale delen van de machine gecontroleerd. Indien nodig worden defecte onderdelen vervangen.  Bij accu aangedreven machines worden ook de accu’s gecontroleerd en getest of ze nog voldoende capaciteit hebben. Tijdens het preventieve onderhoud kunnen wij natuurlijk ook gelijk de machine voor u keuren zodat u arbo technisch weer geheel up to date bent.

Dagelijks onderhoud

Dagelijks onderhoud aan reinigingsmachines kunt u zelf uitvoeren. Onder dagelijks onderhoud verstaan we het schoonmaken van uw reinigingsmachine. Zorg dat vuilwater tanks geleegd worden en dat filters gereinigd worden. Ook de strips aan de zuigmonden moeten goed schoongemaakt worden. Als u een schrobmachine schoonmaakt denk eraan om de machine te laten drogen, zet de deksel van de vuilwater tank open dit voorkomt nare luchtjes uit de machine. Bij stofzuigers en veegmachines zorg ervoor dat u de filters hel goed controleert en reinigt. Als u ervoor zorgt dat de machine in goede conditie is zal het schoonmaak werk een stuk makkelijker gaan.

Storingen

Ook al heeft u de machine goed onderhouden dan nog steeds kunt u last krijgen van een storing aan uw reinigingsmachine. Onze goed opgeleide monteurs zullen u snel weer verder helpen. We lokaliseren eerst de storing, dit kan ter plaatse bij u op locatie maar natuurlijk ook in onze werkplaats. Nadat we de oorzaak van de storing gevonden hebben gaan we in overleg met u om de kosten door te spreken zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Nu weet u dat wij Karcher dealer zijn, maar andere merken reinigingsmachines zijn natuurlijk ook welkom in onze werkplaats. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij bijna ieder merk reinigingsmachine repareren en de benodigde onderdelen leveren.

Onderdelen voor onderhoud aan reinigingsmachines

Wilt u liever het onderhoud aan reinigingsmachines zelf doen? Ook dan kunt u bij ons terecht voor de benodigde onderdelen en indien nodig technisch advies van onze monteurs.