Warmwater hogedruktrailer en oppervlaktereiniger met afzuiging

De warmwater hogedruktrailer en oppervlaktereiniger met afzuiging van Karcher is een hele mooie combinatie om met hogedruk te reinigen en gelijk uw vuil water af te voeren.

Warmwater hogedruktrailer

warmwater hogedruktrailer en oppervlaktereiniger met afzuigingMoet u iets reinigen op locatie waar geen water stroom voorhanden is dan kunt u goed gebruik maken van de warmwater hogedruktrailer. Karcher heeft diverse warmwater hogedruktrailers in het programma. Meiburg Reinigingsmachines heeft een Karcher HDS 13-35 in gebruik. Deze machine heeft een werkdruk van maximaal 350 bar en geeft tot wel 1350 liter water per uur. Door deze combinatie heeft onze warmwater hogedruktrailer een enorme reinigingscapaciteit. De machine is voorzien van 30 meter hogedruk slang zodat u veel ruimte heeft om te gaan reinigen. Veder is deze machine voorzien van een 500 liter water tank en een 100 liter dieseltank. Hierdoor kunt u lang werken zonder te hoeven stoppen. De temperatuur van het water is regelbaar hierdoor heeft u altijd de juiste water temperatuur tijdens uw klus. De bedieningscomponenten zitten netjes weg gewerkt achter een solide klep, tijdens het werk kan deze klep open blijven staan. Alle knoppen en schakelaars zijn hier gemonteerd. De warmwater hogedruktrailer is gemonteerd op een handzaam onderstel met beremming hierdoor kunt u de hogedruktrailer eenvoudig transporteren.

Oppervlaktereiniger met afzuiging

Een hele handige tool om bij de warmwater hogedruktrailer te gebruiken is de oppervlaktereiniger met afzuiging. Deze 50 cm brede oppervlaktereiniger wordt ondersteund door 3 zwenkwielen, Door het indrukken van het handvat komt de waterdruk bij de nozzels en gaat de spuitkoppen draaien. Het water en losgemaakte vuil worden via een afvoerslang weggevoerd, dit zorgt ervoor dat uw oppervlakte gelijk schoon is en het vuil gelijktijdig wordt  afgevoerd. Deze oppervlakte reiniger met afzuiging is speciaal gebouwd door Karcher en past op de meeste Karcher hogedrukreinigers. Door het gebruik van deze FR50 oppervlaktereiniger met afzuiging kunt u super snel en schoon werken, het water spat niet meer op zoals bij het reinigen met een spuitlans. Door de gelagerde wielen bedient de FR50 oppervlakte reiniger met afzuiging ook extra eenvoudig. De gehele combinatie van warmwater hogedruktrailer en oppervlaktereiniger met afzuiging is ook te huur bij Meiburg Reinigingsmachines.

Het gebruik van de warmwater hogedruktrailer en oppervlaktereiniger met afzuiging kunt u hier in het filmpje bekijken.