Kärcher RM 776 tegen rubber vervuiling

09/08/2019 -
Kärcher RM 776 tegen rubber vervuiling

Kärcher RM 776 reinigingsmiddel is zeer geschikt voor het verwijderen van rubber vervuiling op uw vloer.

In een parkeergarage zie je het heel vaak, de rubbersporen van de autobanden op de vloer. Vaak wordt ook de vloerbelijning zoals een oversteekplaats aangetast door de rubber vervuiling.

Rubber vervuiling is vaak lastig te verwijderen omdat het zit ingebrand op de vloercoating. Dit gebeurt voornamelijk zodra er met slippende banden wordt weggereden. De rubber vervuiling geeft een zeer vervuilend beeld op de vloer maar er is een oplossing voor dit probleem. Met Kärcher RM 776 reinigingsmiddel tegen rubberbanden sporen en rubber vervuiling. Het reinigingsmiddel verwijdert ook hardnekkige olie- en roetverontreinigingen alsmede polymeer- en waslagen. 

Kärcher RM 776 tegen rubber vervuiling

Gebruik van Kärcher RM 776 tegen rubber vervuiling

Bij een ernstige rubber vervuiling brengt u de Kärcher RM 776 onverdunt op met een spuit. Het reinigingsmiddel enige tijd laten werken. Daarna kunt u het beste met een schrob/ zuigmachine van Kärcher de RM 776 goed inborstelen zodat de RM 776 geactiveerd wordt. nadat u het goed ingeborsteld heeft kunt u het reinigingsmiddel opzuigen met de schrob/ zuigmachine. Het resultaat is verbluffend! Alle rubber sporen, olie en roet aanslag zijn verwijderd.

Kärcher RM 776 tegen rubber vervuiling is een alkalisch middel met een PH van 13,3. Zorg ervoor dat u altijd eerst een proefstukje behandeld zodat u kunt zien wat er op de vloer gebeurd. Er is altijd een mogelijkheid dat het reinigingsmiddel uw vloer zou aantasten.

Laat u voor het gebruik van dit Kächer RM 776 reinigingsmiddel goed door ons adviseren. Bekijk hier een selectie van onze middelen.