Hogedruktrailer warm water te huur

07/02/2020 -
Hogedruktrailer warm water te huur

Wij hebben een 350 bar hogedruktrailer warm water te huur.

Specificaties van de hogedruktrailer warm water te huur

De HDS 13/35 van Kärcher is zeer mobiel en levert een druk van maar liefst maximaal 350 bar en geeft tot wel 1350 liter water per uur. Ook de temperatuur van het water is instelbaar. De machine werkt volledig onafhankelijk van enige energiebron. Hij heeft een watertank van 500 liter en een dieseltank van 100 liter wat hem ideaal maakt voor langdurige inzet. Ook de bediening is zeer eenvoudig.

De hogedruktrailer is ideaal voor de bouw ( reiniging van machines/ stellingen of gereedschap ), industrie ( verwijderen van verf en beschermlagen/ gevels/ machines ), boerderij ( stallen ) of gemeentewerken ( reinigen van publieke plaatsen/ verkeersroutes/ verwijderen van graffiti en kauwgom ).

De hogedruktrailer warm water met de oppervlaktereiniger met afzuiging huren?

Hogedruktrailer warm water te huur, Oppervlaktereiniger voor aan de HDS Trailer, Oppervlaktereiniger met automatische afzuigingDe hogedruktrailer warm water is ook te huur in combinatie met de oppervlaktereiniger met automatische afzuiging. De FRV 50 Me van Kärcher kan prima samen met onze trailer, ideaal voor het schoonmaken van grote stoepen/ bestrating, stallen enz. Het water spat niet op maar blijft onder de oppervlaktereiniger en wordt gelijk automatisch afgezogen en met de bijbehorende afzuigslang afgevoerd naar bijvoorbeeld de riolering. De oppervlaktereiniger heeft een werkbreedte van 50 cm en wordt ondersteund door drie zwenkwielen.

 

Informatie over onze verhuurmachines en voorwaarden

Heeft u hem langdurig nodig? Dan hebben we voor u een speciale prijs namelijk vijf dagen huren is vier dagen betalen. Meer informatie vind u op onze verhuur pagina: https://meiburgreinigingsmachines.nl/verhuur-2/

Bekijk hier de hogedruktrailer met de oppervlaktereiniger aan het werk in ons filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=4d8YGdU1-kw