Accu aangedreven hogedrukreiniger

05/10/2018 -
Accu aangedreven hogedrukreiniger

Een hele nieuwe ontwikkeling van Kacher is de accu aangedreven hogedrukreiniger. Doordat er steeds meer vraag uit de markt komt voor schone en stille hogedrukreinigers heeft Karcher besloten een  accu aan aangedreven hogedrukreiniger te bouwen.

Werking van de accu aangedreven hogedrukreiniger

Deze accu aangedreven hogedrukreiniger heeft ook een brander ketel voor warm water, deze wordt door middel van diesel verwarmd. De accu aangedreven hogedrukreiniger is voorzien van een Lithium ion accu pakket waarmee nu 2 uur achtereen gewerkt kan worden. Een zwaarder accu pakket waar 4 uur mee continue gewerkt kan worden is in ontwikkeling. De accu hogedrukreiniger is voorzien van een 650 liter watertank, deze zit gemonteerd in het frame. Het complete frame kan in een auto of aanhanger gemonteerd worden en is weer eenvoudig te demonteren. Met een werkdruk tot 200 bar en een waterflow van 15 L/min kan deze machine de meeste reinigingsklussen goed aan. De unit is voorzien van 40 meter watertoevoer slang en 40 meter hogedrukslang, beide gemonteerd op een haspel. Tijdens het werken is het ook mogelijk om de accu aangedreven hogedrukreiniger bij te laden via het stopcontact indien dat aanwezig is. Het frame en watertank is op maat te maken volgens de wensen van de klant en het laadvermogen van auto of aanhanger.

Milieu vriendelijk werken

Milieu vriendelijk werken is voor de opdrachtgevers steeds belangrijker, heeft u dit goed voor elkaar dan kunt u eenvoudig een opdracht binnen halen. Met de Karcher accu hogedrukreiniger is dit zeker mogelijk. Door het ontbreken van de aandrijfmotor stoten we veel minder schadelijk stoffen uit. Een ander belangrijk voordeel van de Karcher accu aangedreven hogedrukreiniger is dat deze zeer geluidsarm is. U kunt eenvoudig met deze machine in een druk gebied werken zonder dat er overlast voor de omgeving ontstaat. Doordat de accu aangedreven hogedrukreiniger ook het water verwarmd gaat uw reinigingsklus een stuk sneller en ook dat zorgt voor minder overlast. Deze accu aangedreven hogedrukreiniger is dus zeer goed voor ons milieu en zorgt ervoor dat u tegen een lage kostprijs uw reinigingsklus kunt uitvoeren. Wij kunnen altijd een vrijblijvende demonstratie voor u verzorgen.

Bekijk hier ons filmpje over de accu aangedreven hogedrukreiniger