Service zoals het hoort bij Meiburg

Service zoals het hoort, dat krijgt u bij Meiburg Reinigingsmachines. Maar wat houdt dat in dan? Zult u zich afvragen. Stel u heeft een reinigingsmachine gekocht en deze heeft na enige tijd een storing of heeft onderhoud nodig. U wilt de machine niet zo lang missen, zeker een reinigingsmachine heeft u regelmatig nodig. Zodra wij de machine van ontvangen zullen wij een tijdsplanning geven over hoelang de reparatie gaat duren. Eerst gaan wij de storing opzoeken en uitzoeken welke onderdelen er nodig zijn. Nadat we dit allemaal weten zullen wij u op de hoogte stellen van de kosten voor reparatie of onderhoud. U kunt dan zelf beslissen of dit uitgevoerd mag worden. U weet dus altijd wat een reparatie of onderhoudsbeurt aan uw reinigingsmachine gaat kosten.

Nieuwe machines die bij ons gekocht worden zullen altijd afleverings klaar gemaakt worden, dit houdt in dat wijn de machine vullen met vloeistoffen. Ook doen wij een uitgebreide afeverings check. Als u de machine komt halen krijgt u ook van ons een uitgebreide uitleg over het gebruik en onderhoud van uw reinigingsmachine. Als u de machine al enige tijd in bezit heeft en u weet niet meer exact hoe de machine werkt, ook dan kunt op ons rekenen. Wij zullen u opnieuw helpen om de machine weer uit te leggen. Dit is ook een belangrijke uitspraak binnen ons bedrijf, Wij helpen u altijd!

Nu heeft u elders een reinigingsmachine gekocht van een merk dat Meiburg Reinigingsmachines niet in het assortiment heeft, geen probleem dan kunt u toch bij ons terecht voor onderhoud en reparatie. Want wij helpen u altijd. Door onze ruime ervaring kunnen wij ook onderhoud en reparatie uitvoeren aan machines die niet door ons geleverd zijn. Voor deze machines kunnen wij ook onderdelen leveren. Heeft u problemen met uw machine loop dan eens vrijblijvend bij ons binnen en laat u adviseren door onze monteurs.