Schrobmachines

Meiburg Reinigingsmachines levert schrobmachines van het merk Kärcher. De Kärcher schrobmachines en schrob/ zuigmachines zijn onmisbaar bij vele. De machines zijn ideaal voor het reinigen en onderhouden van bijna alle soorten ondergronden. Van basisreiniging tot het polijsten van een vloer alles is mogelijk.

Soorten schrobmachines

Er zijn vele soorten schrobmachines. Enkele voorbeelden zijn:

 

 

Kenmerken en voordelen Kärcher schrobmachines

 

Schrobmachine huren

Heeft u een schrobmachine maar een keer per jaar nodig? Of tijdelijk te weinig capaciteit? Natuurlijk kunt u ook een schrobmachine bij Meiburg Reinigingsmachines huren. Momenteel hebben wij een B40R in onze verhuurvloot.

Meiburg Service Scrobmachines

Meiburg Reinigingsmachines heeft een eigen werkplaats met goed opgeleide monteurs die jarenlange ervaring hebben in het sleutelen aan schrobmachines en alle andere voorkomende reinigingsmachines. Onze monteurs volgen regelmatig bijscholingscursussen die ze op de hoogte houden van de nieuwste technieken. Heeft u een kapotte schrobmachine of een reinigingsmachine die onderhoud nodig heeft, wij doen dit graag voor u. Breng uw schrobmachine tijdens onze openingstijden bij ons of neem contact met ons op als u hem niet zelf kunt vervoeren, dan maken we een afspraak wanneer we hem komen halen of ter plaatse repareren.