Kauwgom verwijderen

Kauwgom resten voor de deur van uw gebouw of ingang van het winkelcentrum het geeft een heel onverzorgd beeld van de omgeving, kauwgom verwijderen is een lastige klus. De kauwgom die op de grond wordt gegooid verteerd of verdwijnt niet vanzelf. Het schoonmaken van de omgeving zal dus handmatig moeten gebeuren om de stoep er weer netjes uit te laten zien.

Karcher SGG 1/1 stoomreiniger voor kauwgom verwijderen

De Karcher SGG 1/1 stoomreiniger is speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van vastgekoekte kauwgomresten. Door een combinatie van stoom en een biologisch reinigingsmiddel verwijderd de Karcher SGG 1/1 stoomreiniger vastgekoekte kauwgomresten van de meeste ondergronden. De Karcher SGG 1/1 is accu aangedreven en wordt op de rug gedragen zodat u kunt werken tussen het publiek zonder overlast te veroorzaken. Het op graanextract gebaseerde reinigingsmiddel is biologisch afbreekbaar en zorgt ervoor dat samen met de stoom de kauwgom resten binnen enkele seconden worden losgeweekt. Dankzij het lage gewicht van de Karcher SGG 1/1 is het mogelijk om meerdere uren met de machine te kunnen werken.

Werking van de machine

De machine is zoals gezegd voorzien van een op graanextract gebaseerd reinigingsmiddel, dit wordt verwarmt en er ontstaat stoom. We verhitten het geheel door een brander en gaspatronen. Als de Karcher SGG 1/1 op temperatuur is kunt u met het kleine borsteltje aan de lans van de machine over de vastgekoekte kauwgomresten wrijven en hierdoor laat de kauwgom los en verdwijnt hij. Aan uw broekband hangt een kastje waarmee de kauwgom verwijderaar te bedienen is, hier kunt u de hoeveel middel doseren en de machine aan of uit zetten. Met 1 accu lading kunt u tot 8 uur lang werken. Doordat de machine maar 9,5 kg weegt en voorzien is van een goed en ergonomisch draagtuig is het ook weinig belastend voor het lichaam.

Toepassingen

Doordat de Karcher SGG 1/1 stoomreiniger draagbaar en stil is kunt u het bijna overal uitvoeren. De toepassingen zijn ontelbaar. Zo kunt u denken aan stadscentra, restaurants, ziekenhuizen. Kantoren en scholen. Doordat de Karcher SGG 1/1 bijna geen geluid maakt heeft de omgeving geen last van de werkzaamheden. Heeft u interesse in dit product, vraag dan een vrijblijvende demo bij ons aan.

Bekijk hier het filmpje op ons you tube kanaal.

Wilt u ook een vrijblijvende demonstratie bij u op de stoep? Neem dan contact met ons op.