Easyforce Spuitpistool

Onlangs heeft Karcher een nieuwe spuitlans, easyforce spuitpistool ontwikkeld voor zijn professionele hogedrukreinigers.

 

easyforce spuitpistool

Met deze nieuwe spuitlans werkt u zeer comfortabel, het is niet meer nodig om steeds de handgreep in te knijpen.  Het werken met een hogedrukreiniger is zwaar voor het lichaam. Bij de bestaande spuitpistolen moet u constant de hendel van de spuitlans ingedrukt houden. Dit is erg zwaar voor de handen en vingers. Hierdoor kunt u niet lang werken zonder een pauze te nemen. Met het nieuwe Easyforce spuitpistool heeft u hier geen last meer van. De bediening van de spuitlans zit aan de achterzijde van het pistool. Door de bediening aan de achterzijde  te maken zorgt de druk van het water ervoor dat de spuitlans in uw handpalm wordt gedrukt. Dit vergt veel minder kracht en is minder vermoeiend. Aan de voorzijde van de handgreep moet u alleen de veiligheidspal bedienen. Om het Easyforce spuitpistool ook een lange levensduur te geven is er voor gekozen om gebruik te maken van een keramische kogel en een keramische sluiting. Hierdoor sluit het pistool beter al en wordt de levensduur wel 5x verlengd.

Alle Easy force spuitlanzen zijn voorzien van Easylock. Dit houdt in dat u de lans zeer snel inelkaar zet of snel van onderdeel kunt wisselen. Easylock werkt als volgt, door een speciale schroefdraad op de spuitlans kunt u in 1 handomdraai van 360 graden alle delen vastzetten op de spuitlans. Dit werk dus super snel om de verschillende delen los of vast te zetten.

Ook alle bestaande Karcher spuitpistolen zijn uit te voeren met Easylock. Er zijn verschillende adapters ontwikkeld om de verschillende soorten schroefdraad om te zetten naar Easylock. Wij kunnen u in onze winkel over adviseren.

Natuurlijk kunt u het nieuwe Easyforce spuitpistool bij ons komen testen, dan kunt u zelf ervaren hoe gemakkelijk dit werkt.

Klik hier voor de brochure van het nieuwe Easyforce spuitpistool