Hogedrukreinigers

Hogedrukreinigers

Meiburg Reinigingsmachines heeft een groot programma aan hogedrukreinigers. Wij voeren het merk Kärcher. Kärcher is de uitvinder van het reinigen onder hoge druk. Ze hebben het principie van hogedrukreiniging sinds 1950 steeds geoptimaliseerd. Meer vermogen bij minder verbruik en een langere levensduur bij kortere reinigingstijden.

Soorten Hogedrukreinigers

Hogedrukreinigers kunnen voor vele doeleinden ingezet worden. Voor elk probleem is er wel een machine te vinden. Daarom is het belangrijk dat u zich goed laat adviseren voordat u een hogedrukreiniger aanschaft.

Hogedrukreinigers kan je onderverdelen in groepen:

Hogedrukreiniger Hogedrukreiniger Hogedrukreiniger Hogedrukreiniger

Kortom: Voor iedere klus hebben wij de juiste machine.

Hogedrukreiniger accessoires

Meiburg Reinigingsmachines heeft een groot assortiment aan accessoires voor Hogedrukreinigerhogedrukreinigers van voorkomende alle merken. Zo zijn er hogedruk pistolen met softgrip en geïntegreerde adapter, vuilfrezen met roterende penstralen, verschillende koppelstukken, lansen met verschillende lengtes, drievoudige sproeiers, slangen en haspels, verschillende soorten wasborstels maar ook hulpstukken en bochten om een schoorsteen te maken bij vaste hogedrukreinigers. En nog veel meer….

Bent u op zoek naar een hogedrukreiniger accessoire? Dan is het wel belangrijk dat u de juiste gegevens van uw hogedrukreiniger meeneemt ( merk, type ) Er zijn bijvoorbeeld vuilfrezen met verschillende aansluitingen, die dan net niet passen op uw hogedrukreiniger maar wel op een andere.

Hogedrukreiniger onderhoud

Het is belangrijk om uw hogedrukreiniger goed te onderhouden, zo voorkomt u storingen wanneer u de hogedrukreiniger wilt gebruiken. Regelmatig onderhoud aan uw machines scheelt u geld, tijd en ergernissen.

Bent u zelf handig? Dan kunt u het onderhoud van uw machine zelf doen. Natuurlijk kunnen wij al uw vervangingsonderdelen van alle voorkomende merken verzorgen.

Sleutelt u liever niet? Dan hebben wij goed opgeleide monteurs die de nieuwste technieken beheersen en die het onderhoud aan uw machine graag verzorgen.

Hogedrukreiniger tips!